Малята, роблячи свої перші кроки, часто падають, набивають синці та шишки, а деякі карапузи після таких розчарувань і зовсім бояться знову стає на ніжки. Що ж робити батькам, щоб спроби малюка навчитися самостійно ходити не супроводжувалися травмами та забоями? Звичайно, можна не відходити від малюка не на хвилину, стежити за кожним його кроком, повністю відклавши всі інші справи, а можна придбати шолом з поролону та бавовни, який стане надійним захистом від ударів та садна.


Що потрібно знати про шолом протиударний?

Захисна шапочка для новонародженого, тобто шолом допоможе вам захистити дитину від небезпек, які можуть чатувати як у будинку, так і на вулиці. Часто вивчаючи навколишній світ, діти можуть спіткнутися і вдаритися об гострі кути меблів, поранити голову, і отримати навіть серйозніші травми, наслідки яких нерідко проявляються у старшому віці. Щоб цього уникнути і зробити процес вивчення навколишніх предметів безпечним, варто придбати спеціальний шолом для крихти.

Чи замислюєтеся чи дійсно потрібен для малюка шоломик? Ознайомтеся з головними перевагами такого виробу, як протиударний шолом:

  1. Безпека. Ці шоломи для тих, хто вчиться ходити та повзати. Тому ідеально підходять для дітей від 7 місяців до 3 років. Розміри шолома можна регулювати за допомогою липучок. Завдяки такому виробу, як шолом, у малюка з'явиться більше впевненості в собі, і він зможе без страху та побоювання вчиться ходити, адже більше не вдарятиметься.

  2. Екологічність та легкість. Шоломи виготовляються з якісних матеріалів, які пропускають повітря та виключають виникнення пітливості та алергічних реакцій. В інтернет-магазині «Milagrosa» можна придбати шоломи з бавовни та наповнювача поролону. Завдяки наявності поролону шолом дуже легкий і малюк практично не відчуває його на голові.

  3. Привабливі дизайн. Сьогодні на ринку України представлено багато моделей красивих протиударних шоломів для хлопчиків та дівчаток у різних кольорах із зображеннями зірочок, горошку, смішних звірят та інших цікавих малюнків.

  4. Зручність для батьків. Після покупки протиударного виробу ви зможете спокійно залишати малюка грати в кімнаті і не боятися, що з'являться нові шишки. Надійний і зручний шолом стане найкращим помічником для дитини, коли він вирушить вивчати щось новеньке в будинку.

  5. Ціна шолома. Сучасні захисні шапочки порадують вас за доступну ціну.

Кожна мати вирішує сама, чи варто купувати малюку цей протиударний захисний шолом. Але варто зазначити, що батьки, які вже встигли подбати про безпеку своїх чад, і придбали шоломик, залишилися задоволені вибором. Про це можна дізнатися з багатьох відгуків у мережі. Якщо ваш малюк дуже активний і часто падає, рекомендуємо придбати для нього м'яку захисну шапочку, в якій він почуватиметься впевнено і не боятиметься робити перші кроки.