Доброго дня! Якщо у Вас з'явилося маленьке чадо, то Ви, напевно, вже встигли скласти список всього, що необхідно для нього придбати. Чи включили Ви до числа потрібних речей обмежувач для сну новонародженого малюка? Не секрет, що деякі батьки, щоб обмежити простір малюка і захистити його від небезпеки, використовують різні пледи, ковдри, подушки, і загалом все, що є у них під рукою. Але наскільки це зручно? Сьогодні виробники цього виробу подбали, щоб позиціонер для малюка був справді корисним для малюків та батьків.

У перші місяці життя крихітці дуже потрібен цей аксесуар, оскільки він убереже малюка від падінь і забезпечить комфортні умови для сну. Де придбати дитячий позиціонер для сну на боці? Рекомендуємо придбати матрац кокон для новонароджених в інтернет-магазині дитячих товарів «Milagrosa» та не тільки. На вас чекає великий вибір обмежувачів для хлопчиків та дівчаток, виконаних із високоякісних полотен в оригінальному дизайні.

Чому варто купити позиціонер для новонародженого?

  • Безпека. Призначення позиціонерів у тому, щоб убезпечити малюка під час сну. Завдяки цьому винаходу, Ви можете зручно зафіксувати малюка, не побоюючись, що вона впаде. Також обмежувачі допомагають контролювати становище малюка на боці, що дуже важливо до того періоду, поки дитина не триматиме саму головку.

  • Зручність для батьків. Ви можете не турбуватися та розмістити маленького там, де це буде зручно. У цей час можна сміливо відволіктися на домашні справи, поки малюк буде міцно спати.

Які позиціонери для сну найзручніші?

Задумує позиціонер для сну навіщо потрібен? Після використання цього обмежувача Вам вже, без сумніву, не захочеться використовувати пледи та ковдри. Цей аксесуар у нашому інтернет-магазині представлений у двох видах:

  1. Гніздечка для малюків. Це обмежувачі для найменших, які відрізняються практичністю та зручністю. Конструкція виробу нагадує кокон, у якому малюку тепло та затишно. Виготовляються гніздечка з натуральної бавовни та силіконового холлофайберу. Використання екологічних матеріалів унеможливлює наявність алергії у немовлят. До того ж дані моделі приємні до тіла і виглядають дуже мило. В асортименті є моделі у ніжних блакитних, рожевих, м'ятних кольорах. Подушка позиціонер де купити? Зробити це можна прямо зараз у «Milagrosa». Перевагою такого обмежувача є те, що його можна використовувати як на батьківському ліжку, так і в колисці, в автомобілі. Це дуже зручно, а головне безпечно для новонародженого.

  2. Матрацик-позиціонер з валиками. Є не менш комфортним виріб для сну дитини. Складається з ортопедичного матраца, подушечки та двох валиків, розташованих з боків. Валики з липучками дозволяють контролювати становище малюка під час його відпочинку. Мами та тата! Якщо Ви шукаєте надійний захист під час сну для карапуза, найкращий варіант – матрацик-позиціонер з валиками. Він подарує дитині відчуття затишку. Симпатичні моделі позиціонерів із зображенням зірочок, слоників, мишок неодмінно прикрасять дитячу кімнату та коляску.

Ціна на позиціонер для сну відрізняється залежно від виробника, якості матеріалів. Тому, вибираючи виріб, зверніть на це увагу.

Досі не вирішили де купити подушку позиціонер? Вибираєте де замовити позиціонер для новонародженого? Milagrosa здивує Вас великим асортиментом якісних товарів для найменших.